Dostępność: Dostępny
Sos sojowy SHOYU
Kraj pochodzenia: USA
SKŁADNIKI
woda, ziarno soi*, pszenica*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 238 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany -6,0 g
w tym cukry - 6,0 g
Błonnik- 0 g
Białko - 9,4 g
Sól - 15,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Wprowadź swój adres e-mail:
Nie masz jeszcze konta? Nie martw się.
Możesz je utworzyć w kolejnych krokach.
Możesz też użyć swojego konta społecznościowego.
Możesz też użyć swojego konta społecznościowego.